GSMOBILE

Despre noi

Suntem o firmă ce se ocupă cu reparații de telefoane mobile, având o vechime pe piața vrânceană de peste 20 de ani. Echipa noastră este extrem de competentă și lucrează conform tuturor standardelor europene.

Cine suntem?

Cu cei peste 20 de ani de vechime putem spune că suntem iubitori de tehnologie. Ne place să ne aventurăm în interiorul noilor dispozitive pentru a vedea ce le face să funcționeze. Dar cel mai important, ne place să le repunem din nou în funcțiune după ce au fost stricate.

Ce facem?

Reparăm telefoane mobile. Nu contează dacă este un telefon călcat de o mașină, o tabletă scăpată în toaletă sau un laptop ce a fost pe gustul câinelui tău. Înțelegem cum este să-ți fie luată comunicarea cu lumea exterioară în urma nenorocirii.

De ce o facem?

Tu ești motivul pentru care facem reparații. De la recuperatul imaginilor noului tău prunc până la repararea în timp util al dispozitivului pentru a putea primi acel telefon important – ne place să ajutăm oameni. Credem că reparația este nobilă și necesară.

Cu noi vă puteți mereu baza pe dorința noastră de a vă ajuta.

De ce să ne alegi pe noi?

În cazul în care întâmpinați o problemă cu repararea dvs. – nu vă faceți griji! Știm ce facem și oferim o garanție de 90 de zile pentru toate piesele și serviciile.

Nimănui nu îi plac taxele ascunse. Nici nouă! Dacă nu sunteți sigur ce este în neregulă cu dispozitivul dvs., suntem bucuroși să îl diagnosticăm și să vă informăm despre ceea ce credem că va remedia dispozitivul – gratuit!

Ne bucurăm când lucrurile se fac bine! Suntem și mai entuziasmați când lucrurile se fac bine și se fac bine repede! La reparația mobilă a dispozitivelor mobile, veți obține reparații rapide, de înaltă calitate. Tehnicienii noștri știu ce fac și cele mai multe reparații se pot face în timp ce așteptați!

Ce spun clienții noștri

Politica de confidențialitate

Compania noastră acordă o atenție deosebită confidențialității datelor dvs. Nici o informație din obiectul dvs. nu va fi transferată unei terțe părți. Noi ne respectăm clienții!